image

Rychlé,Snídaně,Vegetariánské

Cheese&Tomato toastie

2 Dec , 2014  

Důkaz toho, že když jsem sama doma, nevařím. Jsem zastáncem rychlovek, které zasytí, ale vždy si musím pochutnat. Tento bezmasý druh toastů je v zemích jako Nový Zéland či Austrálie naprosto běžnou snídaní i rychlým obědem, dopřávala jsem si ho klidně i několikrát do týdne a nikdy mě nepřestal bavit.

TIP:
Pokud děláte toasty, zkuste se vyhnout klasickému toastovači. Zkuste použít pánev, vložit ingredience (já použila lerdammer a parmezán, cherry rajčata, salátovou a gurmánskou bazalku) mezi jednotlivé plátky chleba a opéct na pánvi z obou stran.

Můžete použít talířek, kterým toast zatížíte a teplo se vám tak dostane krásně dovnitř a sýr se rozpeče, nikoliv vyteče, jak je s normálními toastovači běžné.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *